Linija “X” AMBYENTA ormara omogućava Vam da sami kreirate izgled svog budućeg ormara, i tako odgonetnete nepoznanicu “X”.

Ova linija ormara omogućava Vam da odaberete izgled ormara prema Vašim željama –  u različitim bojama, sa ili bez ogledala; te unutrašnjost ormara prema Vašim potrebama. Ormari se rade od visokokvalitetne iverice i medijapana. Sa maksimalnom definiranom visinom od 225 cm, dostupni su u 12 različitih širina na skali od 120 cm do 275 cm.

Informativni letak

Saznaj više...

Kako kreirati svoj AMBYENTA ormar?

Kreirajte svoj ormar u 3 koraka:

  1. Koja dimenzija Vam je potrebna?

Prva stvar koju trebate odabrati je širina ormara, odnosno dimenzije. U skladu sa dostupnim prostorom u Vašem domu, odaberite adekvatnu širinu ormara.

U prilici ste odabrati jednu od čak 12 ponuđenih širina, na skali od 120 do 275 cm.

Dostupne širine ormara  1. Odaberite izgled i boju unutrašnjosti ormara

U suradnji sa našim kolegama odaberite izgled unutrašnjosti ormara – raspored polica, vješalica i ostalih unutarnjih elemenata. U prilici ste odabrati jednu od 3 ponuđene unutrašnjosti za specifičnu odabranu širinu ormara. Kliknite na željenu širinu i pogledajte koje opcije unutrašnjosti ormara su Vam dostupne. Ne zaboravite odabrati i boju unutrašnjosti, na raspolaganju Vam je čak 8 boja.

  1. Odaberite izgled i boju vrata!

Kada ste odabrali širinu ormara i izgled unutrašnjosti, ostalo je da odaberete izgled vrata i pomoću boja personalizirate svoj ormar.

Kako bi bilo i najpraktičnije, vrata AMBYENTA ormara linije “X” su isključivo klizna.

Možete birati između nekoliko različitih izgleda vrata ormara, dodati im ogledala i obojiti u boju koja Vama odgovara. Sigurni smo da ćete u našoj paleti ponuđenih boja naći onu koja Vam idealno odgovara.

Kroz ova tri koraka uspješno ste kreirali Vaš AMBYENTA ormar! Posjetite nas i kreirajte Vaš AMBYENTA ormar.