Opremamo i uređujemo

Ono što za tim tehničara i dizajnera pri proizvodnji namještaja predstavlja poseban izazov je uređenje interijera u čemu već imaju bogato iskustvo i zapažene rezultate, prvenstveno u uređenju FIS-ovih poslovnih objekata a zatim i za druge kupce. Uređenje interijera otvara neograničene mogućnosti i priliku dizajnerima da na najbolji način izraze svu svoju kreativnost.

U direktnom kontaktu s kupcima nastoje najprije otkriti njihove želje i potrebe, a zatim ih oblikovati u rješenja koja će donijeti zadovoljstvo i kupcu, ali i njima.

Da u tome ovo poduzeće i uspjeva, najbolje govori lista onih koji su mu poklonili povjerenje, širom BiH ali i susjedne Hrvatske.

Neke od prostora koje su uredili naši dizajneri i tehničari su: Irish pub Bihać, Restoran Boračko jezero, Milano Novi Travnik, Primasport Mostar, Bajra Novi Travnik, Butik Croatia na Stradunu u Dubrovniku, hoteli Slatina u Banja Luci i Gadža u Baškoj Vodi te hotel Park u Bihaću, uredi Euro monta u Zagrebu, Eko inženjeringa u Banja Luci, Stanić group u Sarajevu i mnogih drugih…